Drömmen om storfisk   •   Underbar skärgårdsmiljö   •   enkelt och problemfritt   •   God mat

070-220 32 83

Tillgänglig 24/7

jhfiske@hotmail.com

Frågor och bokningar

Guidade fisketurer kring Singö / Östhammar i närheten av Stockholm.
Perfekt för företagsevent och privatpersoner

Blogginlägg:

Uppsala Pike Brigade

Lördagen den 9:e Maj så var det dags att för mig att fiska KM med Uppsala Pike Brigade Del 1 . Tävlingen utgick i från Bålsta och fiskade i Mälaren. Med mig i båten så hade jag mig Pathric och Marcus .

Vi hade ganska bra lokal kännedom om vattnet i området och våran för hoppningar var att få en del fisk över 70 cm .

Dagen började helt ok med att vi fick kontakt med en del gädda på första stoppet men tyvärr för små för att de skulle vara godkända för tävlingen . Vi nötte på i ca 2 timmar på stället ihop om att få större gädda utan större framgång. Vi bestämde oss att byta plats .

På nya stället så hade vi mycket pet av fisken och några bättre fiskar följde bara med till båten utan att röra betet .  Och så fortsatte dagen för oss . På varje ställe som vi stannade till så hade vi kontakt med gädda .

Jag tackar Pathric och Marcus för en mycket trevlig dag ute på sjön och nu tar vi nya tag igen på nästa fiske pass

Fler inlägg

Tack för 2020!

Nu har jag kört min sista guidning för 2020.Så vill jag tacka

Roslags Pike 2020

Under lördagen fick jag avbryta de vanliga sysslorna för att vara med