Drömmen om storfisk   •   Underbar skärgårdsmiljö   •   enkelt och problemfritt   •   God mat

070-220 32 83

Tillgänglig 24/7

jhfiske@hotmail.com

Frågor och bokningar

Guidade fisketurer kring Singö / Östhammar i närheten av Stockholm.
Perfekt för företagsevent och privatpersoner

Blogginlägg:

24 h gäddtävling 26-27:e juli

Så var det dag igen att köra den årliga 24 h gäddtävlingen . Med mig hade jag som vanligt Marcus plus en ny förmåga som jag ej hade fiskat med förr Lucas. Denna upplaga av tävlingen var lite speciell tanke på viruset som har varit farten .  I vanliga fall så  brukar starten gå från Mariefred,  men nu fick man starta vart man vill ute på Mälaren kl 16.00 . Vi hade bestämt oss att starta vid Bålsta Så som många andra team hade också gjort .

Vi hade en ganska bra game plan vid starten och hade valt utan en hel del ställen att fiska.

Väl ute på en av platserna som vi hade fått bra stor fisk på tidigare gångerna när vi hade vart där så fick Marcus en fisk väldigt fort . Tyvärr så var den alldeles för liten för denna tävling då måttet var 80 cm .Strax där på  hade Lucas en bra fisk som bara följde efter hans bete till båten och inte vill hugga alls . Vi körde vidare på stället och vi hade kontakt med  flera fiskar och fick några stycken men tyvärr för små.

Vi körde på tills det vart mörkt och bestämde oss för att äta lite och sova ca 3 timmar tills det vart ljust igen .

Nu körde vi på ute i frivattnen på grynnor och hade kontakt med fisk och lyckas att lura några också. Men så som vanligt denna tävling var de för små – Så fortsatte denna tävling för våran del .

Vi hade det trevligt i den varma solen och många trevliga minnen fick vi med oss . Vi lovar att komma igen nästa år med bättre fisk

Stort tack till Marcus & Lucas

Fler inlägg

Tack för 2020!

Nu har jag kört min sista guidning för 2020.Så vill jag tacka

Roslags Pike 2020

Under lördagen fick jag avbryta de vanliga sysslorna för att vara med