Drömmen om storfisk   •   Underbar skärgårdsmiljö   •   enkelt och problemfritt   •   God mat

070-220 32 83

Tillgänglig 24/7

jhfiske@hotmail.com

Frågor och bokningar

Guidade fisketurer kring Singö / Östhammar i närheten av Stockholm.
Perfekt för företagsevent och privatpersoner

Blogginlägg:

Femin Varlis minne

 

I helgen som var så körde jag och Micke Nilsson Fehmin Varlis minne

En mycel trevlig tävling som man bara blir inbjuden av Kjell Adams . Tävlingen kanske inte är på fullaste allvar men trots all en tävling . Den har ju lite annorlunda regler mot andra tävlingar . Man får 3 st överrasknings beten i staren som man ska fiska med fram till 12 och efter det så får man fiska med 3 st egen valda bete som man väljer innan starten . Här gäller det att välja rätt.

Fisket var ok för oss och vi fick en del gäddor på 80-90 cm och det fattades det riktigt stora fisken för oss , Och feen fisk vi på kroken men jag tappade den vid båt kanten . Men så är fisket i bland ”stolpe ut”

Men en trevlig tävling och vi kommer igen nästa år lovar jag . Så nu laddar jag om inför nästa tävling som blir Mälaren cup

Fler inlägg

Tack för 2020!

Nu har jag kört min sista guidning för 2020.Så vill jag tacka

Roslags Pike 2020

Under lördagen fick jag avbryta de vanliga sysslorna för att vara med