Uppsala Pike Brigade

Lördagen den 9:e Maj så var det dags att för mig att fiska KM med Uppsala Pike Brigade Del 1 . Tävlingen utgick i från Bålsta och fiskade i Mälaren. Med mig i båten så hade jag mig Pathric och Marcus .

Vi hade ganska bra lokal kännedom om vattnet i området och våran för hoppningar var att få en del fisk över 70 cm .

Dagen började helt ok med att vi fick kontakt med en del gädda på första stoppet men tyvärr för små för att de skulle vara godkända för tävlingen . Vi nötte på i ca 2 timmar på stället ihop om att få större gädda utan större framgång. Vi bestämde oss att byta plats .

På nya stället så hade vi mycket pet av fisken och några bättre fiskar följde bara med till båten utan att röra betet .  Och så fortsatte dagen för oss . På varje ställe som vi stannade till så hade vi kontakt med gädda .

Jag tackar Pathric och Marcus för en mycket trevlig dag ute på sjön och nu tar vi nya tag igen på nästa fiske pass

Stäng meny
×