Femin Varlis minne

 

I helgen som var så körde jag och Micke Nilsson Fehmin Varlis minne

En mycel trevlig tävling som man bara blir inbjuden av Kjell Adams . Tävlingen kanske inte är på fullaste allvar men trots all en tävling . Den har ju lite annorlunda regler mot andra tävlingar . Man får 3 st överrasknings beten i staren som man ska fiska med fram till 12 och efter det så får man fiska med 3 st egen valda bete som man väljer innan starten . Här gäller det att välja rätt.

Fisket var ok för oss och vi fick en del gäddor på 80-90 cm och det fattades det riktigt stora fisken för oss , Och feen fisk vi på kroken men jag tappade den vid båt kanten . Men så är fisket i bland ”stolpe ut”

Men en trevlig tävling och vi kommer igen nästa år lovar jag . Så nu laddar jag om inför nästa tävling som blir Mälaren cup

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny
×